Bayern Munchen Drakt







  • neste manager kan godt finne


    Manchester Uniteds neste manager kan godt finne det som en


    Billige Fotballdrakter, Bayern Munchen Drakt



    united er i ferd med å billig fotballdrakter langt overlegen spiller

    Manchester Uniteds neste manager kan godt finne det som en kamp å få plass til en av lagets luksusspillere i laget neste sesong, frykter Rio Ferdinand.
    United er i ferd med å intervjue en ny manager i det som vil bli en av de viktigste ansettelsene i deres historie. Med de røde djevlene på jakt etter en femte permanent sjef siden Sir Alex Fergusons pensjonisttilværelse i 2013, vil manageren gjøre det med et oppdrag om å ta United tilbake til toppen av det engelske og europeiske spillet.
    Klubben har tilsynelatende fire hovedkandidater, selv om en av dem nå er ute av å løpe for å forlate et tremannsløp.
    billige fotballdrakter Uansett hvem den nye treneren blir, frykter Ferdinand at klokken godt kan tikke for stjernemannen Bruno Fernandes.
    Portugal-stjernen har vært den beste og viktigste spilleren i Manchester United siden han kom fra Sporting Lisboa i januar 2020. Faktisk har Fernandes 49 mål på 117 kamper for klubben – en formidabel rekord for en midtbanespiller.
    Det har vært tider i løpet av hans 26 måneder i klubben at Fernandes har båret United. Faktisk er det trygt å si at han har betalt tilbake Uniteds investering på 47 millioner pund og litt til i løpet av tiden hans på Old Trafford.
    bayern munchen drakt Og selv om prestasjonene hans har falt litt denne sesongen, har Fernandes fortsatt klart ni respektable mål på 27 Premier League-opptredener. Han har også seks assist til navnet sitt.
    fodboldtrøjer Imidlertid ønsker midlertidig manager Ralf Rangnick å utplassere en mer arbeidsomme side i United. Kjent som Gudfaren til Gengenpress, vil Rangnick fortsette å ha en viktig rolle i United selv etter at han går av som manager denne sommeren.
    Faktisk vil hans innflytelse fortsette å merkes av den som kommer inn som neste manager. Videre, i sin konsulentrolle, vil han også ha en stor innflytelse ikke bare på lagets spillestil, men også på deres overføringsmål.
    Ferdinand tror imidlertid at United godt kan velge å ikke tilby ham en lønnsstigning og i stedet kan vise ham døren.
    I mellomtiden har en annen ekspert kritisert Fernandes ytterligere ved å antyde at en Arsenal-ekvivalent er en langt overlegen spiller.